Roxeanne Hazes verbaast met verschijning in ondergoed

Tot verbazing van sommige volgers stond Roxeanne Hazes zaterdag in TivoliVredenburg slechts in haar ondergoed en een jasje op het podium.
Roxeanne Hazes verbaast met verschijning in ondergoed

Verbazing & lof voor zangeres Roxeanne Hazes. Ze besloot in haar ondergoed én een jasje het podium in Tivoli Vredenburg te bestijgen. De keuze was niet zo 1, 2, 3 gemaakt, zo legt ze uit.

LEES OOK: Roxeanne Hazes reageert op commotie rondom André, Monique & Bridget

"Ik geef mezelf elk weekend figuurlijk bloot, door mijn verhaal te verspreiden waar anderen zich in herkennen. Zaterdag deed ik dat letterlijk", schrijft Roxeanne op haar Instagramaccount.

       Dit bericht bekijken op Instagram                

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) op

"Een dag lang heb ik getwijfeld over wat ik zou aantrekken. Sterke, prachtige vrouwen inspireren mij om te dragen waar ik mij sterk en sexy in voel", vertelt de zangeres. "Ik ben blij dat er mensen op deze wereld zijn die laten zien dat je je mooi mag voelen, in welk maat dan ook. Dat je mag zijn wie je wilt zijn en dat het goed is om van jezelf te houden. Op mijn manier hoop ik dat weer over te dragen aan anderen."

Tien kilo afvallen

Aan het begin van dit jaar gooide Rox het roer drastisch om. Ze begon met gezond eten en blokte haar agenda voor wekelijkse sportmomenten. Ze viel zo'n tien kilo af en heeft het gevoel 'dat ze er weer mag zijn'. "Ik heb mijn buikvet altijd als iets storends gezien. Maar door het optreden van dit weekend hoop ik dat anderen uiteindelijk de moed vinden om van zichzelf te leren houden. Ik ben helemaal oké met wie ik ben en wat ik draag, of juist niet draag."

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f04c0912800f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws