Royal party! Prins Sverre van Noorwegen is jarig

Het is vandaag feest in Noorwegen, want Prins Sverre is jarig. Happy Birthday! De prins is veertien jaar geworden, een echte puber dus en dat laat de prins soms weten ook. Dit zijn de 'leukste' foto's van de prins door de jaren heen!
Royal party! Prins Sverre van Noorwegen is jarig

Het is vandaag feest in Noorwegen, want prins Sverre is jarig. De Noorse royal is veertien jaar geworden, een echte puber dus en dat laat de prins soms weten ook. Dit zijn de leukste foto's van hem door de jaren heen!

LEES OOK: Party! Máxima draagt alle kleuren van de Royal Regenboog

#Cutie

Toch blijft de prins een puber en kan hij soms een hoog 'I don't care'- gehalte uitstralen.

Ondeugend, maar lief!

Zijn opa, koning Harald V zat 25 jaar in zijn vak. Maar de kleinkids waren niet bepaald geïnteresseerd. Sverre en Ingrid voeren hier hun beste Blues Siblings act op.

Een ontspannen fotosessie vindt Sverre geen enkel probleem. Helemaal wanneer je erna - zonder klikgrage paparazzi - kunt gaan surfen.

#Ochtendmens?

Sverre houdt wel van een beetje sneeuw. Misschien met zuslief Ingrid naar Frozen 2

De familie was aanwezig bij de RAW AIR jump run in Holmenkollen. Wat Sverre nu precies niet zinde, was niet duidelijk, maar prinses Ingrid Alexandra pakte even haar kans om haar broertje te klieren.

Hier was de prins tien jaar oud, en ook hij heeft met hét 'bloempot' kapsel rondgelopen. Happy Birthday, Sverre!

BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f04c14e60739', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws