Oh no! Bedrijf Thomas Berge failliet verklaard

Een zware tegenvaller voor Thomas Berge, zijn bedrijf, Thomas Music BV, is failliet verklaard.
Oh no! Bedrijf Thomas Berge failliet verklaard

Een zware tegenvaller voor Thomas Berge. Zijn bedrijf, Thomas Music BV, is failliet verklaard.

LEES OOK: Thomas Berge reageert op hilariteit rondom zijn gebit tijdens Expeditie Robinson 

Gisteren werd in de rechtbank van Almelo het bedrijf van de zanger failliet verklaard. Hij richtte de BV in 2007 op, die diende als de persoonlijke financiële holding van Berge. Naast Thomas Music BV heeft Thomas Berge, wiens echte naam Chiel Thomas Ottink is, ook nog een ander bedrijf genaamd TCB Music dat hij in 2014 oprichtte.

Onverwachte situatie

"Via de media heeft ons het bericht bereikt dat een besloten vennootschap van Thomas Berge failliet is verklaard vandaag. In dit bedrijf zijn géén activiteiten ondergebracht die rechtstreeks verband houden met Thomas als zanger. Wij willen benadrukken dat de betreffende vennootschap al lang op non-actief is gesteld. Wij betreuren het ten zeerste dat dit heeft kunnen gebeuren. Zodra wij meer zicht hebben op de onverwachte situatie, dan informeren wij u daar ogenblikkelijk over. De groot geplande activiteiten rondom Thomas als artiest gaan onverminderd door", laat Thomas weten aan RTL Boulevard.

BRON: RTL BOULEVARD, BEELD: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f10522569e59', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws