Royals en hun favoriete snacks

En dan daarna natuurlijk weer heel hard alles eraf trainen met een koninklijke coach...
Royals en hun favoriete snacks

En dan daarna natuurlijk weer heel hard alles eraf trainen met een koninklijke coach...

LEES OOK: Beau Culinair: Victoria Sponge Cake

Wanneer de Oranjes klaar zijn met skiën in Lech, gaan ze vaak naar hun vaste stek "Don Enzo", een inmiddels bekende pizzeria. Geliefd bij vele royals. De favoriete off-piste snack van de Oranjes is... Een pizza calabrese. Deze is belegd met tomaten, mozzarella, salami, schouderham en champignons en hij schijnt vrij pittig te zijn. 

Prinses Charlotte, dochter van William en Kate, schijnt gek te zijn op olijven. Best bijzonder voor een 5-jarige.

Kate en William daarentegen, vinden Sticky Toffee Pudding geweldig. Dit vertelde hun vorige chef Darren McGrady. 

Koningin Elizabeth stapt niet in het vliegtuig zonder haar chocoladebiscuit-cake. Hij komt steeds weer terug op de Afternoon-Tea-tafel en ook Prins William is er gek op, hij liet er zijn bruidstaart van maken.

Prins Harry (en zijn Meghan) zijn gek op Upside-Down-Banana-Cupcakes, maar eigenlijk vinden ze (vooral Harry) alles met banaan heerlijk. 

Prins Charles is fan van organische- en milieuvriendelijke producten. Zo deed hij een tijd terug een oproep voor een 'organic sous chef'. Eén van zijn favoriete gerechten, is die met champignons en bacon.

Naast het overheerlijke toetje, zijn William en Kate gek op curry's. Vooral die met bloemkool en aardappel eten zij graag.

We krijgen er trek van... Is het al bijna etenstijd?

BEELD: iStock; ANP Agency

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f29bf120ec7e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws