Ontwerper Máxima doet mee aan Wie is de Mol? 2020

De afleveringen laten nog even op zich wachten, maar ondertussen worden de deelnemers van het twintigste seizoen langzaam maar zeker bekend gemaakt. Dit jaar doet een bekende van de koninklijke familie mee.
Ontwerper Máxima doet mee aan Wie is de Mol? 2020

De afleveringen laten nog even op zich wachten. Ondertussen worden de deelnemers van het twintigste seizoen langzaam maar zeker bekend gemaakt. Dit jaar doet een bekende van de koninklijke familie mee.

LEES OOK: 5 jaar koningin Máxima: haar mooiste gala looks

Het Mol-seizoen is officieel geopend. De deelnemers druppelen langzaam binnen. De makers van het programma beginnen namelijk vandaag met het bekendmaken van de deelnemers voor het nieuwe seizoen. Dit doen zij door tien mysterieuze doosjes te sturen naar verschillende media. En de bekendmaking begint gelijk goed, want niemand minder dan modeontwerper Claes Iversen (42) maakt als 'eerste' zijn opwachting als deelnemer voor het aankomend seizoen. Iversen is natuurlijk bij ons bekend als één van de ontwerpers die Máxima haar kledingkast rijkelijk vult met zijn stukken.

Favorieten

De creaties van de modeontwerper zijn een feestje om naar te kijken. Om je geheugen een beetje op te frissen... ↓

Het 20ste seizoen van WIDM begint op 11 januari 2020 op NPO 1. Zal Máxima ook kijken? 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f706607cd868', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws