Stralende Meghan gespot & Camilla blijft ziek thuis

In Engeland herdenken ze alle slachtoffers die omgekomen zijn vanaf de Eerste Wereldoorlog. Menig Britse royalty is daarbij aanwezig, maar een enkeling blijft ook weg.
Stralende Meghan gespot & Camilla blijft ziek thuis

In Engeland herdenken ze alle oorlogsslachtoffers die omgekomen zijn sinds de Eerste Wereldoorlog. Menig Britse royalty is daarbij aanwezig, maar een enkeling blijft ook weg.

LEES OOK: Meghan & Fashion Recycling: Zien we dubbel?

Prins Harry en hertogin Meghan openden het Field of Remembrance en wonen een dienst bij in Westminster Abbey. Hertogin Camilla zou hierbij ook aanwezig zijn, maar zij moet volgens doktersadvies uitrusten vanwege een luchtweginfectie. "De hertogin van Cornwall heeft van haar arts te horen gekregen dat ze haar officiele verplichtingen af moet zeggen," aldus Clarence House. Camilla had al langer last van een luchtweginfectie, maar de afgelopen dagen is die verergerd. Woensdagavond zou ze aanschuiven bij een galadiner van de London Library, maar ook dat moest ze afzeggen. Een flinke tegenvaller!

Klaproos

Elk jaar op 11 november herdenkt het Verenigd Koninkrijk alle oorlogsslachtoffers die zijn gevallen sinds de Eerste Wereldoorlog. Vanaf de donderdag daarvoor - vandaag dus - is het Field of Remembrance open. Dat bestaat uit tienduizenden houten kruizen ter nagedachtenis aan de slachtoffers, meestal worden de kruizen voorzien van een naam en een rode kunststof klaproos. Vaak dragen de vrouwelijke leden van het Koninklijk Huis een klaproos ofwel een poppy op hun borst.

Outfit Meghan

BRON: CLARENCE HOUSE, INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f1065021956f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws