Fajah Lourens neemt rol over van Imanuelle Grives: 'De één zijn dood, is de ander zijn brood'

Actrice Imanuelle Grives is de laatste tijd veel in het nieuws geweest en niet omdat ze een nieuwe rol in de film Suriname wist te bemachtigen, maar voor drugshandel.
Fajah Lourens neemt rol over van Imanuelle Grives: 'De één zijn dood, is de ander zijn brood'

Actrice Imanuelle Grives is de laatste tijd veel in het nieuws geweest en niet omdat ze een nieuwe rol in de film Suriname wist te bemachtigen, maar vanwege drugshandel.

LEES OOK: Sexy! Roxeanne Hazes vertelt over naaktshoot

In de movie zou Grives één van de familieleden zijn van de hoofdrolspeler. In de film Suriname speelt drugs een grote rol en daarom besloot Imanuelle zelf op onderzoek uit te gaan (zo is het verhaal), en dat is achteraf niet zo verstandig. Ze werd gearresteerd op het festival Tomorrowland voor drugshandel en er wordt een celstraf van twee jaar en 1000 euro boete geëist. Au!

Opvolgster

But the show must go on en dus besloten de filmmakers de rol door Fajah Lourens te laten vertolken. Slechts twee weken voor de opnames kreeg Fajah te horen dat zij de rol mocht overnemen, maar ze leeft uiteraard ook met Imanuelle mee. "Voor haar is het gewoon heel vervelend. Maar de één zijn dood, is de ander zijn brood." Fajah hoopt dat het uiteindelijk goed uitpakt voor Imanuelle en dat ze niet al te lang hoeft te zitten. Imanuelle hoort vrijdag haar definitieve straf.

Bekijk hieronder de trailer van de film.

BRON: SHOWNIEUWS, BEELD: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f29beb7a1555', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws