Zo gaat het nu met Caroline van Chateau Meiland

Caroline is niet bij de pakken neer gaan zitten.
Zo gaat het nu met Caroline van Chateau Meiland

Wie kent ze niet? De Meilandjes, we zijn dol op ze. Samen met huisvriendin Caroline begonnen ze aan een Frans avontuur (ze verbouwden een chateau en liet een cameraploeg meegenieten) die tijdens het tweede seizoen afscheid van de familie én het chateau nam.

LEES OOK: Maxime van Chateau Meiland openhartig over echtheid programma en moederschap

Huisvriendin Caroline heeft enorm genoten van haar Chateau Meiland-avontuur, maar is blij met haar nieuwe start in Nederland. Ze verliet het programma wegens een burn-out en haar lichaam liet haar op bepaalde momenten in de steek. Nu ze terug bij haar oude leventje in Nederland is, heeft ze grote plannen. Zo wil ze in de Jordaan een kledingwinkel beginnen.

Eigen familie

Haar luxe slaapkamer in het chateau heeft ze moeten inruilen voor een logeerplek bij haar zoon in huis. "Heerlijk om samen te wonen met mijn eigen kind en fijn om weer dicht bij mijn eigen familie te zijn. Dat heb ik in Frankrijk zeker gemist", vertelt Caroline aan Shownieuws. "Ik had vooraf niet gedacht dat me dat zo zou opbreken, want ik ben echt wel een stoer wijf. Dan zat ik daar met de kleine Claire op schoot - die is echt om op te vreten - maar tegelijktijd dacht ik: tja, maar waar is mijn eigen kleinkind?"

Geen contact meer

Op de vraag of ze de familie Meiland nog spreekt, reageert ze: "Ik spreek ze nauwelijks meer. Omdat ik ten eerste zelf sterk heb moeten worden in mijn krachten. Ik ben echt in elkaar gestort. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben nu met mijn eigen ding bezig."

BRON: SHOWNIEUWS, BEELD: CHATEAU MEILAND

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2c5aa829fa0', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws