Hilarisch: Chantal Janzen haar eerste 'ongemakkelijke' dag bij TVOH

Chantal Janzen schittert aankomende vrijdag samen met Martijn Krabbé in het tiende seizoen van de TVOH.
Hilarisch: Chantal Janzen haar eerste 'ongemakkelijke' dag bij TVOH

Chantal Janzen schittert aankomende vrijdag samen met Martijn Krabbé in het tiende seizoen van The Voice Of Holland. Ondanks dat de presentatrice aangeeft dat ze zich "enorm welkom voelt" en "in een warm bad terecht is gekomen", is haar eerste dag toch wat ongemakkelijker dan gedacht.

LEES OOK: Zien: De nieuwe look voor Victoria Koblenko

De eerste dag bij je nieuwe baan kan soms behoorlijk wennen zijn. Je weet nog niet zo goed wat je moet doen, en zo loop je soms tegen erg ongemakkelijke momenten aan. Ook bij Chantal was dit het geval. Ze komt namelijk aan op haar werk, waar ze helemaal niet op de lijst blijkt te staan om door te mogen lopen. Ze wordt hier en daar compleet genegeerd en wanneer de presentatrice met coach Ali in gesprek is, is het ontzettend ongemakkelijk.

Het filmpje van de eerste werkdag van de presentatrice is uiteraard één grote grap. De presentatrice vervangt Wendy van Dijk, die jarenlang het populaire programma gepresenteerd heeft. Wendy verhuisde afgelopen zomer naar SBS.

BEELD: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2c4fc5483b0', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws