Meghan belt met parlementslid om te bedanken voor steun

Fijn voor Meghan om te weten dat een aantal invloedrijke vrouwen achter de hertogin, haar gezin en haar keuzes staan.
Meghan belt met parlementslid om te bedanken voor steun

Fijn voor Meghan om te weten dat een aantal invloedrijke vrouwen achter de hertogin, haar gezin en haar keuzes staat. Ze bedankte de in totaal 72 vrouwelijke parlementsleden persoonlijk.

LEES OOK: 6X Royal Fashion: Groen is favoriet als Royal Herfstkleur

De duchess heeft politicus Holly Lynch persoonlijk opgebeld om haar te bedanken. Afgelopen week heeft zij de hertogin een brief geschreven waarin zij zegt haar te steunen. Reden is de aanvallen op de hertogin vanuit de Britse tabloids. Naast Lynch ondertekenden 71 andere vrouwelijke parlementsleden de open brief.

"Ik kreeg een belletje. Het was Buckingham Palace met de vraag of ik beschikbaar was om de hertogin van Sussex te woord te staan. Ze belde om mij en de andere vrouwelijke parlementsleden te bedanken omdat we met de brief zeiden 'wij als vrouwen in openbare ambten begrijpen absoluut wat ze doormaakt'," aldus Lynch. Volgens haar was Meghan blij met de ontvangen brief, en zei dat ze, net als de politicus, ook een 'nieuwe moeder' is en bespraken ze de uitdagingen die daar bij komen kijken.

Rechtzaak

Harry en Meghan openden recent de aanval tegen de Britse tabloids. Tegen verschillende kranten zijn juridische stappen ondernomen. Prins Harry sprak onder meer over een campagne “om valse en opzettelijk denigrerende verhalen” over hen te verspreiden. Hij noemde het “pesten” en vreesde dat “de geschiedenis zich herhaalt”, een verwijzing naar het overlijden van zijn moeder, prinses Diana. Ook zij werd belaagd door de pers.

BRON: TWITTER

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2c59c9a8db2', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws