Beste vriend van Kim K. heet officieel Foodgod & meer rare namen

Jonathan Cheban heeft zijn naam officieel veranderd en wij gingen op zoek naar nog meer vreemde namen.

Jonathan Cheban heeft zijn naam officieel veranderd en wij gingen op zoek naar nog meer vreemde namen.

LEES OOK: Aha! Dus dit betekenen de namen van de royals

Foodgod it is

Oké. De beste vriend van Kim Kardashian heeft dus zijn naam veranderd. De PR-manager is regelmatig te zien in Keeping up with the Kardashians en gaat voortaan door het leven als Foodgod. Geen grap.

De raarste namen van Nederland

Sommige namen zijn bijna niet te geloven, maar ze bestaan écht en zijn geregistreerd bij de Nederlandse voornamenbank. Komtie:
Anna-Spiegel, Andolfine-B, Blessing-VirginYah, Bibi-Del, Booth-y, Catootje-Margootje, Coco-Chanell (leuk), Comfort-Kate, Cri-Cri, Dethleff-Joop, Dok-Ruk, Dong-Dong, Elvis-Hubertus, Fannie-Piet, Fuk-Hoi, Guid-Guideme, Golden-Prince, He-He, Ho-Ho, Jaquar-Dior, Kokkie-Klaus, Kleopatra-Antonanette, Man-Fuk, My-Doesnylove, My-son, November-Rain, Prince-Fritz-Cruene-August-Willem-Jan-Hendrik-Dick, Pâte-de-Loupé, Starbuck-Daniel, Tietje-Trijntje. 

 

Zelf je naam veranderen

Mocht je het absoluut oneens zijn met jouw eigen naam, dan kun je deze uiteraard ook laten veranderen, maar wel met moeite. Je moet namelijk een procedure volgen bij de rechtbank en het is niet 100% zeker dat je je naam ook daadwerkelijk mág veranderen. Daarbij komt, dat je een andere weg moet bewandelen voor het veranderen van je voornaam, dan wanneer je je achternaam wilt laten veranderen. Het laatste kost namelijk meer moeite, tijd en geld.

 

BEELD: BSR Agency

Laatste nieuws