Win: Klassieke Rally in Winterse sferen

Dit wil je toch?!
Win: Klassieke Rally in Winterse sferen

Het is feest bij Beau Monde, want we mogen een zesdaagse rally van maar liefst 2000 kilometer weggeven. Love! Het enige wat jij hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen en gassen maar!

De zogeheten Winter Trial is een zesdaagse klassieker van zo'n 2000 kilometer en wordt beschouwd als de stoerste rally van zijn soort. De spannende route voert over verschillende binnenwegen door prachtige en uitdagende landschappen. We hebben de sneeuwkettingen alvast ingepakt.

Prachtige locaties

De twintigste editie zal starten op 26 januari 2020 in Praag en voert je vervolgens door Tsjechië, Polen en Oostenrijk. De finish staat op vrijdag 31 januari gepland. Door middel van een routeboek met allerlei kaartlees systemen rijden de teams, bestaande uit een rijder en een navigator, van de ene mooie locatie naar de volgende.

Luxe!

Zie jij al deze gezelligheid, sfeervolle koffie- en lunchstops én overnachtingen met diners in luxe hotels t.w.v € 6.290 wel zitten? Vul dan onderstaand win-formulier in! PS Je komt misschien ook nog op de kiek, want de tv-ploeg van Ziggo Sport is getuige van alles. Uiteraard wordt het evenement afgesloten met een spectaculaire prijsuitreiking en een galadiner. De deelnemende teams zullen nog lang met plezier en trots terugdenken aan een onvergetelijke week!

Inschrijven kan tot en met 25 november.

Voorwaarden: De auto zit er niet bij in, brandstof kosten ook niet. Rest (hotel, ontbijt, lunch, koffiestops, diner) wel.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ed629ce8bb10', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws