Miljuschka Witzenhausen overspoeld met complimenten

Tv-kok Miljuschka Witzenhausen is razendpopulair op dit moment. En dat terwijl ze te allen tijde heerlijk haarzelf blijft.
Miljuschka Witzenhausen overspoeld met complimenten

Tv-kok Miljuschka Witzenhausen is razendpopulair op dit moment. En dat terwijl ze te allen tijde heerlijk haarzelf blijft. We love!

LEES OOK: Miljuschka voor eerste keer openhartig over oom Willem Holleeder

Heerlijk echt

Waar sommigen zichzelf in de 'voordeligste' positie neerzetten, meer filters gebruiken dan goed voor de foto is én er het liefst ook nog wat lagen Photoshop overheen gooien, doet Miljuschka het allemaal anders.

Creamcheese & sugar

De keukenprinses van 24Kitchen en RTL maakt het allemaal niet uit. Zij wil vooral zichzelf zijn en laat dit ook op haar Instagramaccount zien. Zo schaamt ze zich dan ook niet om haar rondingen te laten zien. “Creamcheese + Sugar = Happy Rolls,” schrijft ze bij de foto.

Miljuschka wordt door de foto overladen door positieve reacties. “Geweldig mooi en vrouwelijk” en “Dat is pas stoer”, zijn maar enkele van de ruim 2400 reacties. Ook krijgt ze ruim 34.000 likes op haar foto. 

       Dit bericht bekijken op Instagram             

Creamcheese + Sugar = Happy Rolls

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

BRON: GRAZIA 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f070bb8c3e0b', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws