Zien: De transformatie van Meghan Markle

Van Meghan Markle als actrice en koffermeisje, naar Hare Koninklijke Hoogheid de hertogin van Sussex. Dit is dé transformatie van de hertogin.
Zien: De transformatie van Meghan Markle

Van Meghan Markle als actrice en koffermeisje, naar Hare Koninklijke Hoogheid de hertogin van Sussex. Hierbij: de transformatie die zij meemaakte in een zeer korte tijd.

LEES OOK: Kate Middelton deelt eerste Instagram post ooit

Meghan was hier ↓ ongeveer vijf jaar oud. De hertogin van Sussex had hier een hele bos met kroeshaar. Al op jonge leeftijd begon ze met het gebruiken van een chemisch product dat haar haar ontkroest. Ook ondergaat de hertogin regelmatig een keratinebehandeling, vertelde haar haarstyliste aan People.

De foto hieronder is genomen tijdens de highschool periode van Meghan. De foto werd gebruikt in het jaarboek en onder de foto stond de tekst: "Woman are like teabags: you don't know how strong they are until they're in hot water."

In 2002 was Meghan een koffermeisje in de Amerikaanse versie van Deal or no deal. Ze was hier 21 jaar oud.

In 2008 speelde de hertogin in verschillende TV-shows en films. Ook liep ze over de rode loper tijdens het Entertainment Tonight's Emmy Party. Meghan was hier 27 jaar oud.

Meghan kwam echter pas echt in de spotlights te staan tijdens het begin van de serie Suits in 2011. De voormalige actrice is hier 30 jaar oud.

De 32 jarige Meghan in seizoen 3 van Suits.

Meg tijdens haar trouwdag met Britse prins Harry. #Plaatje

Én als kersverse moeder van baby Archie.

De hertogin tijdens de Afrika tour. Meghan is hier inmiddels 38 jaar.

 Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f06eff08023a', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws