doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

BN'ers over hun geliefde bolide: 'Seks in de auto is best krap'

Beau Monde werpt een blik onder de motorkap (en in het handschoenenkastje) van deze BN’ers. Ook informeren we beleefd naar het comfort van de stoelen in slaapstand.
@media (max-width: 679px){#fig-61454c8a52074 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61454c8a52074 img{#fig-61454c8a52074 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61454c8a52074 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61454c8a52074 img{#fig-61454c8a52074 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61454c8a52074 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61454c8a52074 img{#fig-61454c8a52074 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61454c8a52074 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61454c8a52074 img{#fig-61454c8a52074 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}BN'ers over hun geliefde bolide: 'Seks in de auto is best krap'

Als een it-bag op wielen, zo persoonlijk is je auto. Beau Monde werpt een blik onder de motorkap (en in het handschoenenkastje) van deze BN’ers. Ook informeren we beleefd naar het comfort van de stoelen in slaapstand. “Seks in de auto doe je niet voor de leuk.”

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

productie & tekst FLEUR BAXMEIER foto’s DARIO & MISJA styling DANIELLE DINKGREVE, EUGENIE TOSCH (ASS.) haar & make-up ANNEMIEKE VAN [email protected] COSMETICS EN L’ANZA 

Bobbi Eden

Haakdiva en voormalig pornokoningin Bobbi Eden (38) mag graag een robbertje schelden in de auto, al is  ze ook niet vies van een moppie meezingen met Elvis Radio. 

VLOEKMACHINE

“Ik hou van schelden in de auto. Op mensen die langzamer rijden dan is toegestaan of onnodig links blijven hangen. Dan ga ik gebaren maken en tieren, al mag ik dat van mezelf eigenlijk niet doen waar die kleine bij is. Brandons eerste woord was ‘papa’, daarna ‘mama’ en toen een scheldwoord dat ik vaak gebruik in de auto. Dan roep ik ‘godverdomme’ en zegt hij: ‘Is die meneer een lul, mama?’ Ik ben ook dól op de toeter, maar die mag ik van Mark niet constant gebruiken.” 

ACROBATIEK

“Seks in de auto is krap, in wat voor wagen je ook zit. Je drukt per ongeluk op de toeter, het stuur zit in de weg, je been zit klem. Het is niet iets wat je voor de leuk doet, maar toch deden Mark en ik het geregeld toen we elkaar net kenden. Bij gebrek aan beter moet je wel, hè? Tegenwoordig zitten we negen van de tien keer met die kleine in de auto, dus nu is seks in de auto helemaal een zeldzaamheid. Maar je weet nooit wat de dag brengt, haha.” 

Fien Vermeulen

Qmusic-dj Fien Vermeulen (28) is naar eigen zeggen een verschrikkelijke chauffeur, maar tijdens het rijden mascara aanbrengen kan ze dan weer als geen ander. 

“Ik ben niet de beste coureur die er is. Dat komt omdat ik mijn rijbewijs heb gehaald in de tijd dat ik bij de ochtendshow van Qmusic werkte. Ik reed vooral vaak ’s nachts in mijn eentje over de weg. Kom ik in de drukte, dan schiet ik in de stress. Ik ben die superirritante rijder die bij elke scheet op de rem trapt, haha.”

BUCKETLIST

“Een paar jaar terug was ik onderweg naar Duitsland met de jongen met wie ik toen aan het daten was. Bij een parkeerplaats zijn we gestopt om een beetje te friemelen. Dit klinkt vreselijk plat, maar dat was iets wat stiekem toch een beetje op mijn bucketlist stond. Er reden gewoon mensen langs, maar gelukkig kon niemand ons zien. We waren met een grote Audi, dus dat paste ook makkelijker dan in de Fieniemini, haha.” 

Tony Junior

Dj Tony Junior (29) vindt het heel rustgevend om z’n Audi A8 door de wasstraat te halen. Daarna even met de stofzuiger in de weer, de matjes uitkloppen en gáán. 

“Zeven jaar terug kreeg ik een boxershort met luipaardprint. Daarna kwam er een luipaard-asbak, een luipaarddekbed, luipaard-tatoeage... Ik dacht: hoe vet is het om ook een chique directeurenbak te verkloten met luipaardprint? Zo is de gewrapte Audi A8 er gekomen. Soms denk ik dat het tijd is voor iets anders, maar het is mijn USP geworden. Mensen verwachten dat ik hiermee naar optredens en festivals kom, dus ik kan eigenlijk niet meer terug.” 

SEXY

“Ik vind het sexy als een vrouw vlot rijdt.  Als Maan en ik achter elkaar naar huis rijden, moet ik vaak moeite doen om haar bij te houden. Dat vind ik leuk.” 

ROMANTIEK

“Of ik wel eens seks in de auto heb gehad? Ik heb wel spannende dingen gedaan, maar ik ben 1,93 meter, dus het is gewoon niet zo handig, haha.” 

Meer lezen over Bobbi, Fien en Tony? Je leest het in de nieuwste Beau Monde. Oh ja, we interviewden Thomas Acda en Gallyon van Vessem óók over hun geliefde racewagen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws