Dit is wat William en Kate hun kinderen vertellen over Diana

Toch weten Prins George en prinses Charlotte veel van hun oma. Prins William en Kate vertellen namelijk regelmatig over 'oma Diana'.

Het is inmiddels 22 jaar geleden dat prinses Diana omkwam. Ondanks dat ze haar kleinkinderen nooit gekend heeft, weten de Cambridge telgen veel van hun grootmoeder. Prins William en Kate vertellen namelijk regelmatig over 'oma Diana'. Lief!

LEES OOK: Fans weten het zeker: Hertogin Kate is zwanger!

Oma Diana

De jongste, prins Louis, is nog wat te klein, maar zijn broer en zus worden een aardig woordje bijgepraat over de overleden prinses. "Ze weten dat hun oma een geweldige vrouw was", vertelt een bron aan het tijdschrift US Weekly. "Prins William vertelt de kinderen dat Diana 's nachts vanuit de hemel over ze waakt".

Opvoeding

Ook bewonderen William en Kate de manier van opvoeden van Diana: "Ze doen heel erg hun best om het hetzelfde te doen zoals zij het heeft gedaan. Ze willen hun kinderen een normaal leven geven, iets wat Diana ook heel belangrijk vond."Als de kinderen zich misdragen, vraagt William zich vaak af: wat had mijn moeder in deze situatie gedaan?"

 

BRON: US WEEKLY, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws