Downton Abbey nu in de bioscoop

De film wordt door BN'ers geprezen en draait nú in de bioscoop: Downton Abbey.
Downton Abbey nu in de bioscoop

De film wordt door BN'ers geprezen en draait nú in de bioscoop: Downton Abbey.

LEES OOK: Koninklijk bezoek voor 'Downton Abbey'

Fans van de populaire serie hebben er vier jaar op moeten wachten. Maar de tijd is daar: we kunnen weer terug naar het begin van de 20e eeuw.

Koninklijk bezoek

In de film komen alle bekende gezichten voorbij en zien we hoe het gaat met de familie Crawley en hun personeel. Ze maken zich klaar voor een bijzonder moment, namelijk: koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland! Dit brengt schandaal, romantiek en intriges met zich teweeg, die de toekomst van Downton aan het wankelen brengen... 

De serie is geschreven door Julian Fellowers, tevens de bedenker van de serie. Voor het eerst was deze te zien in 2010, in totaal duurde de serie zes seizoenen. Daarbij won het drie Golden Globe Awards en vijftien (!) Emmy Awards. 

BN'ers vol lof

Tijdens de speciale vertoning in Pathé Tuschinski Amsterdam spraken BN'ers vol lof over de film. Karin Bloemen, Marijke Helwegen, Bastiaan van Schaik, Dries Roelvink, allen waren aanwezig. "Waanzinnig mooie film," of "heb wel een paar keer een traantje gelaten," en "ik vond de film geweldig, mooier dan de serie!" waren een aantal reacties. 

Zelf zien? Dat kan! Hij draait in diverse bioscopen.

                      

Een bericht gedeeld door Universal Pictures Nederland (@universal_nl) op

BEELD: BSR Agency

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6d91d601f89', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws