doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Olivia Colman vindt haar rol in The Crown 'verschrikkelijk'

Oh jee..
.
Olivia Colman vindt haar rol in The Crown 'verschrikkelijk'

Een nieuw seizoen breekt aan voor de hit-serie The Crown, dat betekent dat de personages een stukkie ouder worden en dát betekent: nieuwe gezichten! Zo ook die van de Queen. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Déze actrice gaat Diana spelen in 'The Crown'

De opnames zijn achter de rug, dus de spelers hebben weer tijd om interviews te geven. Olivia Colman, die de rol van koningin Elizabeth speelt, zei het volgende: "Het is verschrikkelijk! Iedereen houdt van Claire Foy, dus het voelt als de slechtste baan ter wereld." Voor wie het gemist heeft: Claire Foy speelde in de eerste twee seizoenen de rol van de koningin. "Het voelde alsof ik in een overbekend stuk was beland die al tig keer is opgevoerd. Het is hetzelfde als elk klassiek toneelstuk dat ik heb gedaan, velen hebben die rol al eens gespeeld", vertelt Olivia.

Strijd

"De eerste week probeerde ik Claire ook een beetje na te doen en vroeg ik me af wat zij zou hebben gedaan." Het is niet gek dat de actrice tegen haar voorganger opkijkt. Ze won namelijk een Golden Globe en een SAG Award voor de rol, da's niet niks! Maar hoe dan ook, Olivia Colman wordt ook vast een geweldige koningin!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Season Three of The Crown, starring Olivia Colman as Queen Elizabeth II, arrives 17th November.

Een bericht gedeeld door The Crown (@thecrownnetflix) op

Het derde seizoen staat vanaf 17 november op Netflix.

BRON: ENTERTAINMENT WEEKLY, BEELD: THE CROWN

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws