Wil je proeven: het Belvedere cocktailmenu

Belvedere Vodka bundelt de krachten met topchef Schilo van Coevorden in een exclusief viergangenmenu met cocktailpairing.

Lees ook

Belvedere Vodka bundelt de krachten met topchef Schilo van Coevorden in een exclusief viergangenmenu met cocktailpairing. Wij proeften al voor…

Het menu is geïnspireerd op de natuurlijke smaken van het land en is alleen in de maand augustus te ervaren in de Brasserie van het Conservatorium hotel. En dan denk je ja, maar wat krijg ik dan voorgeschoteld? Nou, een heerlijke warme graanwafel met foreleitjes, kaviaar en zure room bijvoorbeeld. Hierbij krijg je een Pomme Highball, een frisse cocktail met citrus en appel. Je moet wel je best doen om deze niet meteen weg te klokken, aangezien 'ie iets te goed wegdrinkt.

Andere topper: de in hooi geroosterde tarbot met een saus van rabarber en rauwe venkelsalade. Rabarber is het keyword bij deze gang en dus wordt er een Rabarber Sour cocktail bij geserveerd. Mocht je nou van 't vlees zijn: wees gerust want Schilo van Coevorden doet ook iets 'nuttigs' met de Schipholgans. Hij serveert hem met Pierogie dumplings (Poolse dumplings met een vulling van aardappel, kaas en kool), girolles en kruisbessen. En je blijft drinken, want hierbij: een Belvedere Polish Martini. En zeg nou zelf, een Martini is natuurlijk altijd goed. Het nagerecht is een Lemon Colonel (citroen gevuld met citroensorbet en vodka) en als je dan nog niet klaar bent met drinken staat er nog een Espresso Martini voor je klaar.

Ons oordeel: top! Hoe kan je een menu met zoveel heerlijke cocktails niet oké vinden? Je kunt overigens voor het hele menu gaan maar je kunt ook losse gerechten bestellen. Boek 'm hier!

Laatste nieuws

Zie ook