‘Prinses Amalia schreef kerstmusical’

Prinses Amalia schreef een kerstmusical die zal worden opgevoerd in de Koninklijke Schouwburg en waarin Trijntje Oosterhuis de hoofdrol op zich neemt.

Prinses Amalia schreef een kerstmusical die zal worden opgevoerd in de Koninklijke Schouwburg. Ster van de show? Trijntje Oosterhuis.

LEES OOK: Prinses Alexia in The Voice Kids?

Sprookjesachtig
De 15-jarige prinses heeft de kerstmusical geschreven met een klasgenootje. In de hoofdrol van de musical genaamd 'Het Kerstklooster' speelt zangeres Trijntje Oosterhuis. Zij bevestigt mee te doen met het stuk, maar geen idee te hebben wie de makers ervan zijn. Trijntje zal in de huid kruipen van een fee. De musical gaat immers over sprookjesachtige onderwerpen: onhandige elven, boze koningen en kerstfeeën. Andere rollen worden door de kinderen van Amalia's school, het Christelijk Gymnasium Sorghvliet, opgevoerd.

Emilia
De musical zal in december worden opgevoerd in Koninklijke Schouwburg in Den Haag, ontdekte het programma 6 Inside. Het zal op 10 december eenmalig te zien zijn, en alle kaarten zijn helaas al uitverkocht. De woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst geeft aan dat er geen mededelingen worden gedaan over privéaangelegenheden, en ook de Schouwburg wil niet ingaan op het verhaal. Op de website van de Koninklijke Schouwburg stond Amalia vermeld onder het pseudoniem 'Emilia van Nassau' als een van de schrijvers. Deze pagina is echter inmiddels uit de lucht.

BRON: WEL.NL, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws