Shocking: ‘Barbie springt uit raam’

Het gaat nog steeds niet goed met Barbie.

Lees ook

Samantha de Jong heeft opnieuw geprobeerd om zichzelf van het leven te beroven, meldt De Telegraaf. De realityster, die bekend staat als Barbie, sprong uit het raam van haar appartement.

Barbie

Het leek de laatste maanden de goede kant op te gaan met Barbie. De blondine leek in haar Instagramfoto’s en video’s weer te genieten van het leven. Er was zelfs een  romance gaande tussen haar en de Haagse volkszanger Jeffrey Lake. Daarnaast gingen er geruchten over een nieuwe realitysoap waarin ze als vanouds zou gaan schitteren.

Zelfmoord

Nu lijkt het toch niet zo goed te gaan met Samantha. Volgens een buurvrouw van de realityster sprong ze vanochtend uit het raam op de eerste verdieping van haar woning in Scheveningen, meldt De Telegraaf.  “Ik dacht dat het weer wat beter met haar ging, tot vandaag. Ik zag haar zo uit dat raam springen.” Of het echt om Barbie gaat wil de politie niet bevestigen, maar is de persoon waarom het gaat overgedragen aan het zorgkader. Hoe het met het slachtoffer gaat is nog niet bekend. 

Michael

Aan Omroep West laat haar ex-man en vader van haar kinderen Michael van der Plas weten nog niets gehoord te hebben over een eventuele nieuwe zelfmoordpoging.

Heeft u zelf hulp nodig bij het onderwerp zelfmoord? Neem dan contact op met 113.nl of via telefoonnummer 0900-0113.

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook