Pittig prijskaartje: de hair extentions van Jennifer Lopez kosten maar liefst 6.000 dollar

Als je haar maar goed zit...

Lees ook

The longer, the better: Jennifer Lopez mag van zichzelf dan misschien een korte bob hebben, regelmatig hangt ze haar haar vol met een tal aan hair extentions. En daar is ze niet de enige in. Ook collega's en vriendinnen Nicki Minaj, Rihanna en Kim Kardashian laten met regelmaat wat extra nep haar in hun weelderige haardos clippen. Uiteraard kiezen zij niet voor het eerste de beste haar op hun hoofd, en de wereldster legde voor haar coupe bij de Billboard Latin Music Awards dan ook maar liefst 6.000 dollar neer…

Er hangt wel een flink prijskaartje aan de superlange lokken waar sterren als Jennifer en Kim mee weglopen. Volgens L'Oréal Paris-stylist Kellon Deryck kunnen de prijzen voor pruiken en extensions zelfs oplopen tot de kosten van je huur. "Dat is echter helemaal afhankelijk van de kwaliteit en kleur", vertelt hij aan Page Six. Hij doelt hiermee op full lace wigs die vaak gemaakt worden van echt mensenhaar en uit andere landen worden geïmporteerd.

Peperdure lokken

Dat wil volgens hem niet zeggen dat extensions stukken goedkoper zijn. Niet als je een flawless look wilt, tenminste. Deryck vertelt aan Page Six dat je zo’n vier of vijf individuele banen nodig hebt om zo'n coupe à la J.Lo te creëren, en de prijzen voor deze banen kunnen oplopen tot maar liefst 240 dollar per stuk. Daarnaast heb je ook nog iemand nodig die de banen kan bevestigen, en ook daar kan een behoorlijk prijskaartje aan hangen, afhankelijk van de techniek en de tijd die ze eraan kwijt zijn.

LEES OOK: Jennifer Lopez deelt make-uploze foto, internet wordt gek

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

BRON: GRAZIA, ALLURE BEELD: GETTY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook