Deze vrouw woont in haar eigen Diana museum

Superfan Margaret Tyler kan niet genoeg spullen en prullen van prinses Diana om zich heen hebben.
Deze vrouw woont in haar eigen Diana museum

Prinses Diana in de kast, prinses Diana in de vensterbank, prinses Diana aan het plafond: je moet ervan houden.

Margaret Tyler, zelfverklaard 'Meest Loyale Royalist van Engeland', heeft vermoedelijk de grootste verzameling Diana prullen en spullen ter wereld. Ze verzamelt al veertig jaar alles van de prinses. In haar huis in Wembley staan duizenden aandenkens aan Diana, die inmiddels vier kamers en een slaapkamer vullen.

Aan stoffen heeft Margaret een dagtaak: zodra ze klaar is, kan ze weer opnieuw beginnen. "Ik doe het met liefde, zorgen voor mijn verzameling," zegt ze. "Ik ga niet op vakantie, ik rook niet, ik drink niet, ik spendeer al mijn geld aan mijn collectie. Ik vind het heerlijk en ik vind het leuk die met mensen te delen."

Onder haar lievelingsstukken een glas in lood raam van de prinses. 

Ze is ook een fan van de andere Windsors. "Ik vind veel aan de koninklijke familie goed," zegt ze. "Ik vind Hare Majesteit geweldig, daar hebben we geluk mee. Ze is de moeder van de wereld omdat onze koninklijke familie de beste van de wereld is."

Ook over de nieuwe aanwinst is ze te spreken. "Meghan en Harry zijn een lief stel, je kunt zien dat ze heel verliefd zijn. Ze zullen zorgen voor een frisse wind in de familie en Meghan zal een geweldige aanwinst zijn. Ze kan heel goed spreken in het openbaar. Ze is opgegroeid in Hollywood en ze is uitgesproken. Ze sprankelt en samen kunnen ze de hele wereld veroveren."

Van alle Windsors blijft toch de in 1997 verongelukte prinses Diana Margarets favoriet.

Het valt dan ook te betwijfelen of deze kaars ooit zal opbranden #candleinthewind.

Met de gezinsuitbreiding van de Cambridge'jes is ook Margarets verzameling verder gegroeid. Ze verheugt zich dan ook op de komst van Baby Cambridge III.  

Lees meer: 

Foto's © Neil Hall / ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2afd4642611', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws