Zien: de kledingstijl van prinses Beatrix door de jaren heen

Toch is er in al die jaren heel wat veranderd, we kijken terug op de veranderde stijl van de prinses.
Zien: de kledingstijl van prinses Beatrix door de jaren heen

Beatrix is dan misschien niet meer koningin van ons land, maar op het gebied van mode kan je haar nog altijd een koningin noemen. De stijl van Beatrix herken je uit duizenden: prachtige mantelpakjes en een opvallende, perfect bijpassende hoed. Toch is de stijl van onze voormalige koningin wat veranderd in de loop der tijd. 

Opvallend 

Prinses Beatrix week vrijwel nooit af van haar chique vertrouwde kledingstijl, ze droeg veel kleur en wist altijd weer goed voor de dag te komen. Ook was de prinses dol op uitlopende mouwen. Deze werden speciaal voor haar gemaakt, tijdens dit proces werd er zelfs getest hoe de mouwen zouden vallen tijdens het zwaaien. En laten we ook de hoeden niet vergeten, voor elk evenement wist ze wel weer een ander prachtig exemplaar tevoorschijn te toveren. 

Chic 

De prinses heeft haar adembenemend mooie avondjurken nu ingeruild voor (net zulke chique) mantelpakken en de hoeden zijn wat ingetogener, vooral de randen van de hoeden zijn korter. Daarnaast droeg prinses Beatrix vrijwel altijd jurken en rokken, maar ze lijkt nu soms te kiezen voor comfort en trekt vaker een pantalon uit haar garderobe. 

Beatrix mag dan wel bijna 80 kaarsjes uitblazen, ze kleedt zich er niet naar:

LEES OOK: Mad Hatter: 10 tophoeden van prinses Beatrix

@gallery(151)

BRON: SHOW BEELD: GETTY 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f105429110ac', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws