doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Boer Tom wil kinderkamer klaarmaken met vriendin

"Met moment dat Marieke en ik elkaar zagen, dachten we: dit is het. Met haar wil ik graag kinderen.”
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
Boer Tom wil kinderkamer klaarmaken met vriendin

Vrouwen vielen massaal voor tulpenboer Tom Groot (35). Maar de ‘Eigen huis & tuin’-presentator heeft er genoeg aan één. “Vanaf het moment dat Marieke en ik elkaar zagen, dachten we: dit is het. Met haar wil ik graag kinderen.”

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

productie & tekst NICOLE GABRIËLS foto’s BOP MULDER styling TOMMY DRIESSEN visagie MARIJE ROSENBACH

Wie bewonder je?
“Mijn ouders. Ze hebben me discipline, ondernemerschap en verantwoordelijkheid bijgebracht. Een boerderij hebben betekent dat je altijd druk bent. Ook in de weekenden. Ik heb ’t nu al druk, laat staan met kids erbij. Maar ik wil graag vader worden. Vroeger vond ik 27 de ideale leeftijd, maar toen was ik er niet klaar voor en belangrij- ker, toen kende ik Marieke nog niet. Vanaf het moment dat wij elkaar zagen, dachten we: dit is het. Romantisch? Zeker. Laten we eerst die kinderkamer in het huis in orde maken. Daarna zien we wel.”

Wat zie je als je in de spiegel kijkt?

“Tijdens ‘Boer zoekt vrouw’ werd ik neergezet als de knappe boer. De complimenten gingen toen wel erg ver. Op het hoogtepunt van die gekte opende ik het Paasvee-feest in Schagen, een event waar zo’n twintigduizend bezoekers op af komen. Ik probeerde door het publiek te lopen, maar er werd continu aan me getrokken voor foto’s, voor een praatje. Het was niet te doen en eigenlijk wilde ik gewoon naar huis. Maar ik had Marieke gespot, die stond te praten met een goede vriend van me, en ik wilde haar niet uit het oog verliezen. We maken er weleens grappen over. Ze heeft destijds geen brief gestuurd naar ‘Boer zoekt vrouw’, maar had me al wel in het vizier. Met haar ben ik gewoon Tom, niet Boer Tom. Kijk ik nu in de spiegel dan zou ik een gelukkige, zelfverzekerde man zien.”

Meer lezen over Boer Tom? De nieuwe Beau Monde ligt vanaf vandaag in de winkel.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');
 

Samen bovenop de steiger #tb #homesweethome #onthetopofourhouse #love #nza

Een bericht gedeeld door Tom Groot (@boer_tom) op

Laatste nieuws