doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Deze BN'ers werden jong ouders en doen het geweldig

De meeste van hen zijn eigenlijk nog jong en bewijzen hiermee dat het best kan: jong moeder worden.
.
Deze BN'ers werden jong ouders en doen het geweldig

We zijn er dol op, de foto’s die de BN’ers van hun kroost delen op Instagram. Van echofoto’s tot de eerste stapjes, alles wordt met ons gedeeld en wat is het aandoenlijk om te zien hoe ze met hun kleintjes omgaan. We zetten 5 jonge ouders even in het zonnetje.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Rose Bertram

De bloedmooie voetbalvrouw maakte in september bekend dat zij in verwachting is van haar eerste kindje. Samen met haar vriend Gregory van der Wiel gaat ze een mooie tijd tegemoet en dat terwijl ze eigenlijk nog super jong is: 23 jaar. Toch is ze er écht klaar voor, de kast van de baby is al aardig gevuld en ze straalt als nooit tevoren. De babybuik begint serieuze vormen aan te nemen, het duurt dan ook niet lang meer voordat ze hun dochtertje in de armen kunnen sluiten. 

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on

Samantha de Jong

Realityster Barbie is gezegend met twee kinderen: Angelina en Milano. Met zijn drietjes lijken ze het prima te redden en gaan ze er vaak op uit, maar in haar reality serie is te zien dat ze het echt niet altijd makkelijk heeft als alleenstaande moeder. Ze was ook erg jong (23) toen ze beviel van haar dochtertje, gelukkig staan haar ouders altijd voor haar en de kinderen klaar. 

Estavana Polman

De vriendin van Rafael van der Vaart maakte op 24-jarige leeftijd bekend dat zij zwanger was van haar eerste kindje. Inmiddels is de kleine Jesslynn geboren en gaat alles goed. Ze deelt het ene na het andere schattige kiekje van haar dochtertje en lijkt enorm van deze tijd te genieten. Afgelopen week werd de kleine meid zelfs al gedoopt...voor je het weet is ze alweer het huis uit.

André Hazes

Het zoontje van André en Monique heeft een plekje in ons hart, hij is altijd enthousiast en lijkt sprekend op zijn overleden opa. Je zou het misschien niet verwachten maar Dré is eigenlijk zelf net uit de luiers, toen hij 22 jaar was, werd hij al vader. De twee André's duiken over een paar jaar gezellig samen de kroeg in om een biertje te doen en natuurlijk een liedje te zingen. 

Romy Boomsma

De vrouw van Arie Boomsma beviel in 2016 van hun eerste kindje: Bobby Jo. Ze bewijst dat het een prima leeftijd is om zwanger te worden, ze kiest er zelfs voor om haar gezin verder uit te bereiden en mocht afgelopen week haar tweede kindje ontvangen: Mozes Wolf. Het gezinnetje geniet van elk moment en dat is terug te zien aan de leuke foto’s en filmpjes die ze met ons delen.

 

A post shared by Romy Boomsma ? (@romyboomsma) on

LEES OOK: Nieuwe foto van zoontje Arie en Romy Boomsma

BRON: LINDA BEELD: INSTAGRAM, ISTOCK 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws