Zanger Dotan scheert hoofd kaal voor 10.000 euro

De zanger zegt alles te willen geven voor het goede doel dat dit jaar in het teken staat van het Rode Kruis.

Zanger Dotan daagt iedereen uit te doneren aan Serious Request, want bij een bedrag van 10.000 euro zal hij dan vervolgens zijn haar eraf scheren. De zanger zegt alles te willen geven voor het goede doel dat dit jaar in het teken staat van het Rode Kruis.

Kaal 

“Domien verfde vannacht voor 5.000 euro zijn haar blond, dus toen kaatste hij vanochtend al redelijk snel de vraag terug naar mij. Hij had in de wandelgangen gehoord dat ik voor een flink bedrag wel kaal zou willen. Slaapgast Jan Kooijman probeerde me nog te redden, maar ik geef alles voor 3FM Serious Request en het Rode Kruis! Dus voor 10.000 euro ga ik, Dotan, kaal!” Een dappere beslissing want de zanger heeft nogal wat haar op zijn hoofd. 

Uitdaging

Dit jaar staat Serious Request in het teken van het Rode Kruis. Helaas was de tussenstand van de eerste dag al 80 duizend euro minder dan de opbrengst van de eerste dag vorig jaar. In 2016 werd  ruim 9,2 miljoen euro opgehaald en bereikte de actie een veel grotere groep door onder andere de nagellak actie van Tijn. Het is dus nog even spannend of het haar van Dotan er écht af gaat, maar wat zou het leuk zijn én goed voor het Rode Kruis.

Wil je de actie steunen? Klik dan hier. 

LEES OOK: Nagellakactie Tijn levert binnen tien dagen 400.000 euro op

 

I should probably write an inspirational quote here…

A post shared by Dotan (@dotanmusic) on

 

A post shared by missscheffers (@missscheffers) on

BRON: 3FM, TELEGRAAF BEELD: ANP, INSTAGRAM 

Laatste nieuws