Bijzondere carrièreswitch voor prins Harry

We zijn benieuwd hoe de royal het ervan afbrengt.

Niet alleen scoorde prins Harry laatst een rol in de nieuwe Star Wars-film, ook zal hij binnenkort tijdelijk werkzaam zijn bij BBC. De prins gaat als gasthoofdredacteur aan de slag voor het Britse radioprogramma Today. Harry zou op dit moment dan ook druk aan de slag zijn met het bedenken van goede thema’s.

Onderwerpen

Harry pakt zijn tijdelijke baan groots aan, want met wekelijks een bereik van circa zeven miljoen mensen, zullen velen uitkijken naar Harry’s debut. De prins is dan ook van plan onderwerpen te bespreken die hij erg belangrijk vindt. Zo zullen dingen als gezondheid en jeugdcriminaliteit gegarandeerd tijdens de populaire radioshow besproken worden. 

Experimenteren

Ook zal Harry letterlijk zijn handen flink uit de mouwen steken, aangezien hij samen met de programmamakers gaat experimenteren met kunstmatige intelligentie. Harry treedt met deze nieuwe baan in de voetsporen van zijn voormalige tante Sarah Ferguson. Zij was namelijk in 2004 al gasthoofdredacteur van het radioprogramma. We zijn dan ook benieuwd hoe de roodharige prins gaat doen. 

Lees ook: Instagrambericht stand-in Meghan Markle helpt geruchtenmolen op gang

Bron: Weekend Beeld: Getty

Laatste nieuws