Blogger Josine van website ‘modekoninginmaxima’ komt met boek

Achter elke outfit van Maxima zit een idee, een verhaal. En daar weet populaire modeblogger Josine Droogendijk alles van.

In april 2018 is Máxima vijf jaar koningin van Nederland. Haar kledingstijl is een belangrijk onderdeel van haar wereldwijde populariteit. Achter elke outfit zit een idee, een verhaal. En daar weet de populaire modeblogger Josine Droogendijk alles van. Bij uitgeverij Pepper Books verschijnt in het voorjaar 2018 van haar hand 'De magie van Máxima'.

Droogendijk

Josine Droogendijk (27) begon in haar puberteit het weblog 'Máxima is cool'. Als 13-jarige was ze al geïntrigeerd door de opvallende garderobe van Máxima. Inmiddels is haar site uitgegroeid tot een van de populairste royaltysites en weet ze werkelijk alles over de royalty’s, en koningin Máxima in het bijzonder.

Magie

De magie van Máxima toont de stijl en modesmaak van onze koningin aan de hand van talloze prachtige foto’s van topfotograaf Patrick van Katwijk van Monarchy Press Europe. Josine Droogendijk laat zien hoe de koningin van Nederland zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een icoon op modegebied. Leuke details, zoals een how-to van de bekende Máxima-knot of het hergebruik van eenzelfde jurk op verschillende gelegenheden – voorheen een faux pas –  worden afgewisseld met achtergrondfeiten die het grote publiek nooit te horen kreeg.

Máxima’s enthousiasme en durf is terug te zien in de stilistische kledingkeuzes die ze maakt. Ze inspireert een groot publiek met haar soms verrassende, maar altijd intrigerende stijl. De magie van Máxima laat dat aspect van onze koningin tot leven komen.

 

Laatste nieuws