Bijna-prinses Ekaterina: ‘Ik ben hangry van mijn bruidsdieet’

Over een week is het zo ver, dan trouwt Ekaterina 'Katya' Malysheva (30) met Ernst August van Hannover en wordt ze Hare...

Lees ook

Over een week is het zo ver, dan trouwt Ekaterina ‘Katya’ Malysheva (30) met Ernst August van Hannover en wordt ze Hare Koninklijke Hoogheid prinses Ekaterina van Hannover. En, stress?

Nou, dat valt wel mee. Zelfs met zicht op een dreigende staking van een Engelse luchtmaatschappij waar veel Britse gasten mee naar Duitsland willen vliegen voor de festiviteiten. “We willen het graag met iedereen vieren,” zegt Ekaterina, eigenaar van catsuitlabel Ekat, hieronder rechts in het subtiele streepje.

“En normaal gesproken zou het me helemaal gek maken, maar ik ben inmiddels zover dat ik zeg: ‘Wie erbij wil zijn, lukt het om erbij te zijn’. En dat zegt mijn wedding planner ook.”

© Lowellita / Instagram

Bovendien had ze nog aardig wat afleiding, want ze was vorig weekend zelf bruidsmeisje op het huwelijk van haar vriendin, ontwerper Alexandra Lowell van Lowellita.

© Lowellita / Voici

Aan Alexandra’s stijl te zien had ze de kleding van haar bruidsmeisjes zelf ontworpen.

Hoewel Ekaterina met gemak in haar uiterste krappe eigen catsuits past, vond ze het toch nodig om op dieet te gaan voor haar bruiloft: ze heeft al ‘vele maaltijden’ vervangen door sapjes. “Maar geen lekkere appelsapjes,” verzucht ze. “Alleen kleine glaasjes met selderij, komkommer en peterseliesap. En dan ’s avonds een glas chocolade-amandelmelk, maar die smaakt naar rauwe cacaobonen. Dat verzadigt me een beetje, maar op dag twee was ik toch echt een monster. Ik noem het hangry, een samenstelling van hungry en angry. Maar het is hoe dan ook het beste dieet ter wereld.” In het artikel gaat ze dieper in op haar liefde voor worteltaart, die na volgend weekend weer op het menu mag. 

© Sandra Mansour

Aan zelf haar bruidsjapon ontwerpen moet ze niet denken, vriendin Sandra Mansour neemt de droomjurk voor haar rekening waarin Katya tot Koninklijke Hoogheid zal promoveren. Hier zie je een voorproefje van haar stijl, die als ‘modern romantisch’ kan worden omschreven. Maar het kan ook nog zoiets worden als deze ↓ Mansour.

© Sandra Mansour

Malysheva wil straks overigens liever geen prinses worden genoemd: “Mijnheer en mevrouw is echt goed genoeg,” zegt ze. “Ik wil liever niet door de titel op de voorgrond treden.”

Katya zal voortaan vooral vanuit Hannover werken. “De Duitse markt biedt voor mijn label grote kansen,” zegt ze. “Niemand weet hoe de Brexit zal uitpakken. Daarbij komt dat mijn aanstaande nu eenmaal hier werkt en het heel inspannend is om tussen Londen en Hannover heen en weer te pendelen. Duitsland wordt mijn nieuwe thuis, ik ben al hard bezig om goed Duits te leren.”

Lees ook: 

Openingsbeeld © BSR Agency / bron Faz.net

 

Laatste nieuws

Zie ook