Prins Charles vond foto’s William & Kate smakeloos

Er is altijd al veel kritiek op Kate en William, maar een nieuw boek vertelt ons dat het koppel niet alleen beoordeeld w...

Lees ook

Er is altijd al veel kritiek op Kate en William, maar een nieuw boek vertelt ons dat het koppel niet alleen beoordeeld werd door de media. Ook Prins Charles had er zo zijn mening over.

In het boek ‘Prince Charles: ‘The Passions and Paradoxes of an Improbable Life’ schrijft auteur Sally Bedell Smith dat het toenmalig pasgetrouwde koppel door hem werd bekritiseerd omdat er te veel foto’s van hen naar buiten werden gebracht.

Sterker nog, hij schijnt alle foto’s van de hertog en hertogin van een paar maanden na hun huwelijk ‘ronduit smakeloos’ te hebben genoemd, Dat zijn best harde woorden uit de mond van je schoonvader. Smith schrijft ook in het boek dat de koningin een stuk begripvoller reageerde. Zij blijkt het paar ook te hebben gered van een politiek-correcte gastenlijst voor het huwelijk. Ze zou hebben gezegd: ‘Start met je vrienden en dan voegen we later mensen toe die we nodig hebben. Het is jullie dag.’ De prins en zijn oma lijken volgens het boek dan ook meer op elkaar dan iedereen denkt. 

Prins Charles kan zijn zoon en schoondochter in ieder geval wel bedanken voor de geboorte van prinses Charlotte in 2015. Hij zei toendertijd dat hij hoopte op een kleindochter, iemand die voor hem kon zorgen als hij oud werd. 

BRON: GOODHOUSEKEEPING

LEES OOK:

 

Laatste nieuws

Zie ook