Steel de Koningsdag look van Koningin Máxima

Gisteren was het natuurlijk Koningsdag. De Oranjes bezochten dit jaar de stad Zwolle en alle ogen waren natuurlijk geric...

Gisteren was het natuurlijk Koningsdag. De Oranjes bezochten dit jaar de stad Zwolle en alle ogen waren natuurlijk gericht op Máxima en haar mooie outfit. 

Koningin Máxima draagt een gebloemde midi-rok van modehuis Natan met roze aanvullende items zoals Astrid Kersseboom scherp opmerkte, ‘waarschijnlijk tegen de kou’, zoals het vestje, de schoenen, handschoenen en de hoed (Fabienne Delvigne). Als finishing touch aan de outfit houdt de koningin een mooi bloemen boeket vast. Zal de koningin hier een styliste voor hebben ingehuurd of heeft ze zelf zo’n goede smaak? Wij denken het tweede…

De andere prinsessen lieten zich ook van hun beste kant zien. Zo verscheen prinses Laurentien in een wit-zwarte mantel van Missoni, met daaronder een little black dress.

Zwolle koningsdag 11

Prinses Annette koos ook voor bloemen. Ze droeg een zwart gebloemd japon (€235) en mantel (€375) van Ted Baker.

© TV Oost / ModekoninginMaxima.nl © TV Oost / ModekoninginMaxima.nl

Prinses Anita verscheen in een lichte japon met borduursel van Janice Couture en juwelen van Cartier.

© TV Oost / ModekoninginMaxima.nl © TV Oost / ModekoninginMaxima.nl

Heb jij gisteren op TV gekeken naar hoe hun Koningsdag verliep? Dit vonden de prinsjes ervan. Bekende Nederlanders trokken er gisteren ook op uit, hier zie je hoe zij hun Koningsdag doorbrachten.

Steel de look van Máxima

Koningin Máxima © Michel Porro/WireImage


Lees ook:

Laatste nieuws