Tip: cursus fotografie in de dierentuin

Voor het maken van de backstage beelden van verschillende Beau Monde-producties, gebruikt de redactie een Nikon camera....

Voor het maken van de backstage beelden van verschillende Beau Monde-producties, gebruikt de redactie een Nikon camera. Om dit toestel beter te leren kennen (het is toch anders dan een iPhone…), volgden we een Nikon Quick Start Workshop.

Onze workshop vond plaats in DierenPark Amersfoort. Daar kregen we een speelse mini-cursus gericht op de praktijk (we wilden niet murw geslagen worden door allerlei technische termen en een overvloed aan theorie). Deze workshop is specifiek voor beginners die de basisvaardigheden van het fotograferen willen leren. Basiskennis is niet nodig, in drie uur tijd leer je alles wat je nodig hebt om (nog) betere foto’s te maken, zoals de foto hierboven. Een aanrader!

Backstage beelden voor de cursus (hoezo, overbelicht?!):

headerlaurenbackstage

Backstage beelden na de cursus:

Backstage bij shoot Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg

Kortom. We hebben veel geleerd. Over onze camera, maar ook over de dieren. Zo bleken de ringstaartmakiÂ’s het meest fotogeniek!

Aapjes kijken bij de Nikon Quick Start Workshop

Deelnemen aan een Nikon Quick Start Workshop kost €79,00, daar zit de toegang tot een dierentuin bij in. Je kunt ‘m in Amersfoort, Arnhem, Eindhoven of Leeuwarden volgen.

Meer informatie: nikonschool.nl

Lees ook:

Laatste nieuws