Fergie over de Queen: ‘Ik bof dat ik met haar mag praten’

'Ik bof dat ik met haar mag praten', aldus de Sarah Ferguson, de hertogin van York in een interview met 'Channel Ten'. E...

Lees ook

‘Ik bof dat ik met haar mag praten’, aldus de Sarah Ferguson, de hertogin van York in een interview met ‘Channel Ten’. En dat kunnen inderdaad niet veel mensen zeggen.

Sarah Ferguson, oftewel Fergie, sprak openlijk over haar waardering voor de Queen tijdens haar eerste bezoek sinds 13 jaar aan Sydney, Australië (toen arriveerde Fergie als ambassadeur voor ‘Weight Watchers’). Dit keer is Fergie in Sydney om te spreken op ‘Macquarie Graduate School of Management’ ? op verzoek van haar zus ? over ‘vrouwen als leiders’. Een onderwerp waar ze zelf heel gepassioneerd over is: ‘ik weet dat de meeste vrouwen 30 cent minder per euro dan mannen betaald krijgen. En dat snap ik echt niet. Het maakt me gewoon kwaad,’ aldus Fergie tegen Channel Ten. Want als je Fergie dan toch eindelijk weer eens down under hebt, dan moet je daar meteen gebruik van maken. De hertogin schoof dan ook bij ‘Ten Eyewitness News’ voor een interview.

Over de Queen

De Queen is voor Sarah echt een voorbeeld. Als er wat is, weet ze dat een belletje met de Queen alle zorgen uit handen neemt. En dan is het inderdaad boffen dat je elkaar zo makkelijk kunt bereiken (bekijk de video hieronder):

Over Australië

Uiteraard bevalt alles. Maar om nu om 06.30 je bed uit te gaan om een lezing te geven, dat valt de hertogin een beetje zwaar. Op die tijd komt ze normaal terug van het ‘clubbing’. Daar had haar zus wel wat beter over na kunnen denken.

Op het vliegveld werd Fergie opgehaald door Jane Ferguson Luedecke, op de foto zie je Heidi Luedecke, de dochter van haar zusje Jane.

Sarah Ferguson over de Queen: 'Ik bof dat ik met haar mag praten' © Hollandse Hoogte

In goed gezelschap

Uiteraard zijn dochters Beatrice en Eugenie van de partij – niet in het echt, maar als opdruk op haar Anya Hindmarch tas. En dat vinden we toch wel erg aandoenlijk.

Sarah Ferguson over de Queen: 'Ik bof dat ik met haar mag praten' © Hollandse Hoogte

Het is overigens niet voor het eerst dat Fergie gespot wordt met zo’n tas. In 2011 droeg de hertogin een zwarte tas met opdruk van Beatrice en Eugenie als lachende tieners (aaaw), afgelopen jaar droeg ze er eentje met haar dochters als kleuters met matching kapjes (kijk maar naar deze foto van Xess Xava: matching outfits is het nieuwe zwart) en nu in Sydney dus met deze Anya Hindmarch & dochters.

Meer Anya Hindmarch:

Laatste nieuws

Zie ook