Uit de kunst: Selwyn, Monique en Judith

Een echte Des Bouvrie, Senatori of Wiersema winnen? Dat kán zomaar, met één sms’je! In de video vertellen Monique, Selwy...

Een echte Des Bouvrie, Senatori of Wiersema winnen? Dat kán zomaar, met één sms’je! In de video vertellen Monique, Selwyn en Judith zelf wat over hun werk en signatuur.

Meedoen

Wil je een van deze kunstwerken winnen? SMS dan nu een van de onderstaande codes naar 4422. Dan maak je niet alleen kans op een prachtig schilderwerk of beeld, je steunt ook nog eens Trees for all. Win-win toch?

  • Voor het schilderij van Monique Des Bouvrie ‘Someone is watching you’:

    kunst-monique-des-bouvrie-someones-watching-you Monique des Bouvrie – Someone’s watching you

    SMS BEAUMONDE1 naar 4422
    Monique des Bouvrie is echt dol op vormgeven, objecten creëren. Dat kan dan een stoel, bank of beddengoed zijn, maar ook een grafisch werk. Haar signatuur: simpel, spannend en groots van uitstraling.

  • Voor het schilderij ‘Late night Love’ van Selwyn Senatori:

    kunst-selwyn-senatori-late-night-love Late Night Love by Selwyn Senatori

    SMS BEAUMONDE2 naar 4422
    Selwyns kunst is jong, kleurrijk, illustratief en humorvol. Net zoals de Italiaanse Amsterdammer zelf. Zijn inspiratiebron: la dolce vita.

  • Voor de vrouwentorso van Judith Wiersema:

    kunst-judith-wiersema-vrouwentorso De vrouwentorso van Judith Wiersema

    SMS BEAUMONDE3 naar 4422
    Judith zet al meer dan 15 jaar haar creativiteit en energie om in krachtige vormen. Ze maakt gebruik van harde materialen die de weerstand symboliseren die ze in haar leven is tegengekomen. Haar signatuur? Sensuele, onthullende en plagende composities.

Kosten zijn €0,45 per ontvangen bericht. Dit geld gaat naar Trees for all in samenwerking met Kiehl’s.

Trees for all

Trees for all is een organisatie die onder andere investeert in duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Met behulp van deze investeringen wordt nieuw bos aangeplant en bestaand bos door de lokale bevolking beschermd. Dit betekent dus niet alleen investeren in mooie natuurgebieden die CO2 uit de lucht halen, maar ook in de sociaal-economische ontwikkeling van mensen die in de omgeving van deze projecten wonen. Selwyn heeft voor beautymerk Kiehl’s een limited edition-verpakking van de Ultra Facial Cream gemaakt. Door deze te kopen, steun je automatisch Trees for all.

Voorwaarden

  • Elk kunstwerk is uniek en wordt slechts één keer weggegeven.
  • Heb je gewonnen, dan wordt er na afloop van de actie contact met je opgenomen en hoor je of de prijs naar jou onderweg is.
  • Je kunt zo vaak meedoen als je wilt.
  • Ben je jonger dan 16? Vraag toestemming aan je ouders.
  • De actie loopt t/m 24 juni 2015. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend. Meer informatie over de spelvoorwaarden vind je op klantenservice.sanomamedia.nl.
  • Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk.

Laatste nieuws