How to get the beauty look of January Jones

Voor het jaarlijkse Rebel With A Cause Gala in Hollywood verscheen 'Mad Men' actrice January Jones op de rode loper. Ze...

header

Voor het jaarlijkse Rebel With A Cause Gala in Hollywood verscheen ‘Mad Men’ actrice January Jones op de rode loper. Ze droeg een gestreept jurkje van Topshop, gecombineerd met een clutch en hakken van Jimmy Choo. Met een nonchalante coupe en rode lippen maakte ze haar red carpet look helemaal af. Wij hebben een aantal make-up producten voor je uitgekozen zodat je deze look zelf kunt creëren.

Begin je make-up look altijd met een foundation die geschikt is voor jouw huidtype en teint. Deze foundation van Clinique is ideaal voor de normale huid, maar heeft wel een vochtinbrengend effect. Fijne lijntjes in het gezicht worden minder zichtbaar en de substantie zorgt ervoor dat de huid niet gaat glimmen. Breng wat blush aan op de wangen, bijvoorbeeld de Powder Blush van MAC. Deze blush bevat veel pigment en wordt door de poederachtige substantie gemakkelijk verdeeld.

De wimpers van January zijn sterk aangezet, hiervoor kun je bijvoorbeeld de Extreme Party mascara van Bobbi Brown gebruiken. Deze mascara geeft eindeloos volume en tegelijkertijd scheidt het borsteltje de wimpers voor een open oogopslag. Je kunt met deze mascara gerust meerdere lagen aanbrengen, omdat de formule flexibel blijft gaat elke laag er even gemakkelijk op als de eerste laag. Voor een extra glamourous effect gebruik je een liquid eyeliner in een diep zwarte kleur. De Diorshow Art Pen van Dior is door de viltstift applicator gemakkelijk aan te brengen. De gel-achtige textuur geeft een intense en professionele lijn in een handomdraai.

Je look is natuurlijk niet af zonder een helderrode lipstick, het puntje op de i! De L’Absolu Rouge van Lancôme maakt je lippen voller en blijft tot wel 8 uur zitten. De romige structuur maakt dat de lipstick fijn draagt.

collage

Clinque Superbalanced Make-Up foundation € 29,95 | MAC Powder Blush € 21,50 | Bobbi Brown Extreme Party mascara € 26,- | Dior Diorshow Art Pen eyeliner € 35,95 | Lancôme L’Absolu Rouge lippenstift € 32,95 |

2nd Annual Rebels With A Cause Gala - Arrivals

Laatste nieuws