Giovanna Flechter vertelt hoe het écht was om hertogin Kate te interviewen over moederschap

In februari was hertogin Kate voor het eerst ooit te horen in een podcast. De eer voor dat interview ging naar de Britse schrijfster Giovanna Fletcher. Nu doet Giovanna een boekje open over haar ervaring. 
kate middleton

Giovanna Fletcher presenteert de populaire podcast Happy Mum, Happy Baby over, je raadt het al, moederschap. Tijdens het gesprek, dat Kates eerste podcast-interview ooit was, sprak Kate openhartig over haar bevallingen, haar ervaringen als moeder en het feit dat ze zich soms best schuldig voelt als ze aan het werk is en niet bij haar kinderen kan zijn.

Bizarre ervaring

In een exclusief interview met Hello Magazine heeft Giovanna nu voor het eerst vertelt hoe het echt was om in gesprek te gaan met de hertogin. “Het was een bizarre ervaring en ik was vereerd dat ze mijn podcast uitkoos om openhartig te praten over het moederschap,” vertelt de schrijfster.

Herkenbaar

“Ik kijk er met veel plezier op terug. Ik praat zelf constant over de impact die moederschap heeft op je leven en ik geloof dat onze discussie dat perfect benadrukt. Iedere moeder, vader of verzorger kan naar de podcast luisteren en zichzelf erin herkennen.” Heb je de podcast gemist? Hij is onder andere te vinden op Spotify. Hieronder kun je alvast een grappige preview beluisteren.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0580963b7b8', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws