Hierom weigerde William jarenlang om met z’n grote liefde te trouwen

Berucht tampongesprek van Charles & Camilla niet in The Crown

Het inmiddels Beruchte Telefoongesprek tussen prins Charles en Camilla waarin hij aangeeft wel haar tampon te willen zijn, komt niet terug in de serie The Crown.
Charles & Camilla

Verwacht maar geen sexy telefoongesprekken in The Crown. Het inmiddels Beruchte Telefoongesprek tussen prins Charles en Camilla, waarin hij aangeeft wel haar tampon te willen zijn, komt niet terug in de serie The Crown.

Josh O´Conner neemt de rol van jonge prins Charles op zich en vertelt in een radio-interview dat de kijkers Het Beruchte Telefoongesprek tussen de verliefde tortels niet te zien krijgen. "Toen ze me de rol aanboden, was een van mijn eerste vragen - of nou ja, het was meer een statement - ‘we doen niet dat telefoongesprek over de tampon'", aldus de Britse acteur. De reden ervan is persoonlijk.

Dit bericht bekijken op Instagram

17.11.19

Een bericht gedeeld door Josh O'Connor (@joshographee) op

"Voor The Crown heb ik veel arthousefilms gemaakt, en veel tv-series waarin veel naakt was, en ik schimmige figuren speelde. Dit was mijn enige kans om iets te doen wat mijn ouders kunnen kijken zonder zich te schamen. No way dat ik dat ging verpesten door op Netflix over tampons te praten."

Britse tabloids publiceerden in 1992 de tekst van een telefoongesprek tussen Charles en Camilla dat drie jaar eerder stiekem was opgenomen. De prins was ten tijde van het gesprek nog getrouwd met prinses Diana. Zij verklaarde later dat Charles haar tijdens hun hele huwelijk heeft bedrogen met Camilla, met wie hij uiteindelijk in 2005 is getrouwd.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b77c98e68d', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws