doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Onherkenbaar: James Middleton verrast verloofde met rigoreuze make-over

Kate Middleton’s jongere broer verrast zijn vrouw, maar is bang dat zijn honden hem niet meer zullen herkennen.
.
james middleton

James Middleton, de jongere broer van hertogin Kate, heeft besloten zijn verloofde te verrassen met een rigoreuze make-over. Speciaal voor Alizee Thevenet, een Franse financieel analist, scheert hij zijn baard voor het eerst in zeven (!) jaar helemaal af. Hij deelt zijn perikelen in een video op Instagram. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

“Aangezien Alizee en ik deze maand zouden trouwen en ze me nooit zonder baard heeft gezien, lijkt het me een goed idee om haar te laten zien wat er achter die baard schuilgaat.” Hij grapte ook dat hij niet bang was voor Alizee’s reactie, maar wel voor het feit dat zijn honden hem niet meer zouden herkennen. “Say goodbye,” zegt James voordat hij met het scheerapparaat aan de slag gaat.

Verrassing

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Als de baard eraf is, gaat hij op zoek naar Alizee, die met zijn ouders in de tuin zit. Haar hilarische reactie is gelukkig ook op beeld vastgelegd. Zodra ze haar aanstaande man spot zonder zijn trouwe baard, slaat ze een hand voor haar mond en roept ze: “Dit is zo vreemd!” Natuurlijk wil ze ook testen hoe het voelt om James te zoenen zonder al die gezichtsbeharing en plant ze gelijk een zoen op zijn gladde wang. 

Het eindresultaat

Ook zo benieuwd geworden naar het eindresultaat? Check de hilarische video hieronder voor de reveal van de nieuwe James. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws