Glamour Weekendtips van de Redactie

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Vanuit je luie stoel

Ook thuis kun je musea en kunstgalerieën bezoeken. En wel met een virtuele toer! Trek je comfortabelste onesie aan, neem plaats op de bank en dompel je onder in de wereld van kunst en cultuur. Onze drie favorieten: Le musée du Louvre te Parijs (louvre.fr), Musei Vaticani in Vaticaanstad (museivaticani.va) en The State Hermitage Museum te Sint Petersburg (hermitagemuseum.org).

Net als Máxima

Zowel Máxima als Amalia hebben handtassen van het Italiaanse luxemerk Marina Raphael. (We kunnen het nooit te vaak zeggen: wat goed genoeg is voor onze koningin…) De nieuwe lente/zomercollectie is een lekkere, met deze kekke ‘vierkantjes’ als onze must have. Handig om te weten: het merk wordt in Nederland verkocht bij Lianne Tio Luxury (Rotterdam). € 1.080 marinaraphael.com

Je hoofd koel houden

In tijden van crisis is het extra belangrijk om het hoofd koel te houden, al maak je je soms zorgen. Want hoe ga je verder? En hoe raak je jezelf niet kwijt in de sleur van thuiszitten Chetanya de Wit (46) helpt mensen met haar boek ‘We Kunnen Wel Veranderen, Gelukkig en Geliefd Zijn’ om minder vanuit emoties te handelen. Ze is vanuit huis arts, cultureel antropoloog én medium, maar er is weinig zweverigs aan hoe ze communiceert. ‘We Kunnen Wel Veranderen, Gelukkig en Geliefd Zijn’, snijdt deze onderwerpen op een nuchtere vraag-antwoord manier aan. Hiermee slaat ze een brug tussen een wijze van mindfulness en concrete psychologie. wekunnenwelveranderen.nl

Bron: Sandra ten Brink | Beeld: iStock

Laatste nieuws