doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Dit is de reden waarom prins Harry met Meghan Markle wilde trouwen

Dit is het moment dat Harry en Meghan voor eeuwig zullen koesteren

Iedereen koestert bijzondere momenten aan z'n mooiste dag. Voor prins Harry en Meghan Markle is dat geen uitzondering.
.
Meghan & Harry - royal wedding moment

Iedereen koestert bijzondere momenten aan z'n mooiste dag. Voor prins Harry en Meghan Markle is dat geen uitzondering. Dit verklappen ze in een opname voor de tentoonstelling A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Op 19 mei 2018 gaven Harry en Meg elkaar het jawoord - waar miljoenen mensen live getuige van waren - in een vol St George's Chapel. Hoewel tijdens deze dag een hoop gebeurde, zal dít moment Meghan en Harry voor altijd bijblijven. Het is namelijk de muziek waarop Meghan de kerk binnenliep die het stel enorm koestert. "Wanneer ik ernaar luister, beleef ik die hele wandeling opnieuw", vertelt Meghan.

Het moment dat Meghan de kerk inliep - alleen, zonder haar vader, Thomas Markle, maar halverwege vergezeld door schoonvader prins Charles - klonk het nummer Eternal Source of Light Divine van George Frideric Handel in St George Chapel. "Het was helemaal Harry's keuze, en het is een prachtig nummer." In dezelfde opname verklaart Harry z’n keuze: "Ik zocht iets helemaal anders. Ik kwam dit nummer per ongeluk tegen, en het vatte de hele dag samen, en het hele gevoel dat ik voor haar heb. Waar we ook zijn, wat we ook doen: als we onze ogen sluiten en naar die muziek luisteren, zitten we helemaal terug in dat moment. Dat is prachtig." Lief!

"Het was zo'n bijzonder moment voor ons, en het is een van die dingen die we voor eeuwig zullen koesteren", aldus Meghan.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws