Britse royals voor het eerst weer op pad

Nu de (buiten)wereld een beetje toegankelijker wordt, komen ook de Britse royals weer uit hun paleizen tevoorschijn.
prins william

Prins William ging voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus weer de hort op. Hij bracht een bezoek aan het ambulancepersoneel van een ziekenhuis in Londen.

De prins nam tijdens zijn bezoek uitgebreid de tijd om de medewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis. Ook ging hij met het personeel in gesprek over hun ervaringen van de afgelopen maanden. 

Platform voor zorgmedewerkers

Ondanks dat dit de eerste keer is dat William zich weer laat zien sinds de crisis, is het niet de eerste keer dat hij van zich laat horen. In april heeft hij samen met hertogin Kate bijvoorbeeld een platform gelanceerd om zorgmedewerkers aan de frontlinie te helpen met mentale klachten door de crisis. Zorgpersoneel kan hiervoor dag en nacht terecht bij de hulplijn van Our Frontline. Hierover sprak hij ook met de medewerkers van de ambulance. 

Charles & Camilla

Ook Charles en Camilla gingen weer op pad. Zij bezochten zorgverleners bij het Gloucestershire Royal Hospital om hun dankbaarheid te tonen voor hun inzet gedurende de crisis. Tijdens de ontmoeting, die ongeveer een half uur duurde, werd netjes afstand gehouden en ging het koppel onder andere in gesprek met de directeur van het ziekenhuis, vrijwilligers en artsen.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b4b0da5c83', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws