Royal thema dressing: Máxima is hilarisch!

Als royal prinsessen de krultang ontdekken…

Een hele lichting puberprinsessen is in de fase beland waarin uiterlijk een dingetje begint te worden. En dan kun je als Majesteit nog zo vaak 'nee' roepen, de mascara en krultang komen er geheid.
prinses Alexia

Een hele lichting puberprinsessen is in de fase beland waarin uiterlijk een dingetje begint te worden. En dan kun je als Majesteit nog zo vaak 'nee' roepen, de mascara en krultang komen er geheid.

En geef ze eens ongelijk, want hun foto's hebben een groter bereik dat de gemiddelde selfie van hun leeftijdsgenoten. Vandaar dus dat er wordt gelakt, er industriële voorraden lipgloss door diverse paleizen zwerven en er gretig wordt geëxperimenteerd met kapsels en mousse.

Zo heeft prinses Ingrid Alexandra van Noorwegen blijkbaar genoeg van haar steile haar. Op de Nationale Dag verscheen ze met indrukwekkende krullen, roze lipstick en een tikje vampy oogopslag. Een en ander maakt duidelijk dat ze de natuurlijke schoonheid waar haar oma en moeder zo op hameren even niet zo boeiend vindt.

En ook kroonprinses Elisabeth van België, van zichzelf gezegend met hooguit wat slag, heeft inmiddels door wat een styletang allemaal te bieden heeft.

Prinses Alexia lijkt de afgelopen jaren de magie van een leuke kleurspoeling te hebben ontdekt. Nog even afgezien van haar talent voor het creëren van beachy waves…

…en de geneugten van een likje mascara, een wenkbrauwpotloodje en professioneel föhnen.

Lady Louise Windsor, de dochter van prins Edward en gravin Sophie van Wessex, is haar padvindersuniform inmiddels ook ontgroeid. Een hakje, hoed en knoet horen er inmiddels bij en voor de Wessex'jes is het vleugje lipstick in dit geval het equivalent van full on Kontouring Like A Kardashian.

En het was niet alleen voor de bruiloft van Harry en Meghan, ook eerder werd Louise al leuk opgedoft gespot. 

En zelfs kroonprinses Leonor, die door haar moeder koningin Letizia notoir kort wordt gehouden, heeft haar eerste highlights. En voelt zich overduidelijk fabulous. En terecht.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b3753b0b5e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws