doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

De Beau Monde Redactie testte dít nieuwe schoonheidsmiddel

Eindredacteur Marique probeert een dagelijkse dosis oplosbaar collageen.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
Oslo Skin Lab

Tested & Tried. Deze keer: Eindredacteur Marique probeert een dagelijkse dosis oplosbaar collageen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Facts

Wat: The Solution van Oslo Skin Lab

Waar: thuis elke dag 1 zakje

Duur: 2 maanden

Kosten: losse verpakking €56,90. Member prijs €39,80 per 4 weken

Info: osloskinlab.nl/the-solution

Waarom?

Waarom niet? Op mijn 54ste kan mijn huid alle hulp gebruiken. Rimpels, verzakkingen, verkleuringen. De horror overkomt me gewoon echt. Maar we laten het gegroefde hoofdje niet hangen hoor. Er zijn zoveel beauty-producten die het proces misschien niet stopzetten, maar wel comfortabeler maken. Fijne behandelingen bij de schoonheidsspecialiste, crèmes die het gevoel geven van rijkdom, luxe en wondermiddel, maskertjes waarmee je voor gek loopt, maar wel een vrolijke Instagram-post opleveren. De zoektocht naar de eeuwige jeugd is een leuke reis, met tussendoor bijzondere ontmoetingen. Zoals deze met het door mij nog nooit eerder ervaren collageenpoeder. Het uitzonderlijke feit dat er meerdere onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken naar dit collageen zijn gedaan, triggerde helemaal. Als de wetenschap zegt dat het werkt...

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Werking?

Het is een poeder zonder toevoegingen of geur- of smaakstoffen dat je elke dag vermengt met water of andere drank (of voedsel!). Het zorgt er voor dat rimpels verminderen, de huid gladder wordt en haar elasticiteit behoudt. Het werkt bij langere, structurele inname zelfs bij het verminderen van de zichtbaarheid van cellulite. Uit onafhankelijk onderzoek bleek dat na 4 weken gebruik een gemiddelde afname van 7% rimpeldiepte meetbaar was, na 8 weken was dit al ruim 20%. Na verloop van tijd nemen deze resultaten zichtbaar verder toe. Dit beautysupplement bestaat uit 2,5 gram collageen hydrolysaat, dat afkomstig is van rund, in de exacte werkzame dagdosis. Beetje gek idee, en het is daarmee dus ook niet geschikt voor vegetariërs, maar in de beauty-industrie zien we wel gekkere ingrediënten.

De doosjes die ik per post ontvang, passen heel handig gewoon door de brievenbus, en voelen in ieder geval al lekker glad en smooth. Precies zoals ik mijn huid graag zou zien. De zakjes liggen keurig in het gelid in de verpakking en zien eruit als kleine soldaatjes in slagorde. Dappere strijders die gaan knokken om mijn huid gladder te strijken. Ik leg ze in de pot met koffiecups. Zo zal ik ze nooit vergeten, want ik kan een serieuze beautyroutine trachten te handhaven, mijn koffie-verslaving wint het altijd. Dagelijks los ik braaf een zakje op in water en ik verbaas me elke keer weer over het totale gebrek aan smaak en substantie. Heel erg prettig! Ergens heb ik nog altijd het idee dat iets pas echt goed kan zijn als het stinkt, vies is of pijn doet. Maar dit product is extreem makkelijk in het gebruik.

Werkt het?

De hele eerlijke waarheid? Ik weet het nog niet. Ik heb serieus getest, mijn huid kritisch bekeken en voor- en na foto's gemaakt en ik vind dat ik er beter uitzie nu. Zo, ik zeg het gewoon! Maar ik ben natuurlijk geen objectief laboratorium. Omdat ik elke dag in de spiegel kijk, vind ik het lastig er echt iets over te zeggen. Nu hoor en zie ik om me heen wel steeds meer mensen die laaiend enthousiast zijn over dit product. Bij de een gaat na 6 weken gebruik de vlag al uit, terwijl het bij anderen enkele maanden duurt voordat ze merken dat hun huid gladder en soepeler is en fijne lijntjes minder worden. Ieder mens is anders. Daarom wil ik het zeker nog even aankijken. En nu het wat vaker flaneerweer is, hoop ik ook dat de huid op m’n benen wat gladder zal worden.

En het is zo’n kleine moeite om dit aan je routine toe te voegen. Omdat het nergens naar smaakt, kan het echt overal in. Als member heb je ook nog eens het gemak dat je elke 4 weken een nieuwe verpakking door je brievenbus ontvangt. En wil je dat niet meer, dan hoef je dat alleen maar door te geven aan de klantenservice. Oslo Skin Lab hanteert geen verplichte afname of opzegtermijn.

Ben je benieuwd?

Met de kortingscode ‘beaumonde’ krijg je 50% korting op je eerste verpakking als je member wordt. Je betaalt daar € 28,45 voor. De verpakkingen daarna kosten je € 39,80 per vier weken, inclusief verzending. Wil je alleen een losse verpakking, dan kost dat € 56,90. Maar omdat je het echt een tijdje moet gebruiken voordat de werking zichtbaar wordt, is een membership de slimste zet. Klik op deze link om gebruik te maken van de kortingscode.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws