Sterke genen: prins Louis lijkt sprekend op mama Kate op kinderfoto van de hertogin

Op vaderdag deelden William en Kate schattige beelden van hun kinderen én hun eigen vaders op Instagram.
prins louis

Oplettende fans hebben opgemerkt dat Kate’s jongste zoon, prins Louis, sprekend op haar lijkt in een kinderfoto die de royals op vaderdag op Instagram hebben gedeeld. 

Op de foto is de hertogin zittend op de schoot van haar vader Michael Middleton te zien. Ze draagt een stoer geruit hemd en een spijkerbroek, maar heeft wel schattige vlechtjes in haar haar. (Swipe hieronder.)

Louis of mama?

Gelijk na het delen van de foto stroomden de reacties over de gelijkenis tussen Kate en haar zoon binnen. “Is dat Louis of mama?” schreef iemand. Een ander viel hetzelfde op: “Lijkt sprekend op Louis!” Een derde reactieschrijver voegde toe: “Ik zie zowel George als Louis.” Op dezelfde dag deelden de royals ook nieuwe foto's van prins William met zijn kroost. Dit levert goed vergelijkingsmateriaal op. Check de foto hieronder en oordeel zelf!

prins George, prinses Charlotte, prins William en prins Louis. Bron: BSR Agency
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6fbe29c0a79', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws