doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Kinderen Prinses Laurentien moeten mobiel wegdoen tijdens eten

Nieuwe modeprinses in spe: Gravin Eloise van Oranje

"Ik ben gewoon een normaal meisje met een titel", vertelde ze.
.
Prins Constantijn & dochter Eloise

Gravin Eloise van Oranje haalde deze week meerdere keren de online krantenkoppen. "Ik denk dat ik wel overkom als een open en authentiek persoon. Volgens mij is het wel leuk omdat ik een van de weinigen ben die een open account heeft in de familie en ik denk dat best veel mensen het leuk vinden om te zien."

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Je bent royal of niet. 18-jarige Eloise weet zich goed te presenteren en heeft heur eerste interview al achter de rug. "Ik ben gewoon een normaal meisje met een titel", vertelde ze. Bij Beau Monde was de gravin allang bekend, voor menig (jong) Nederland is het de eerste ontmoeting met de dochter van prins Constantijn en Laurentien. Wat heeft de gravin allemaal te bieden?

Eloise Sophie Beatrix Laurence, gravin van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg, is de oudste van haar generatie Oranjes. Ze is het meisje dat prinses Beatrix voor het eerst oma maakte en het enige kleinkind dat prins Claus nog heeft meegemaakt.

Dit bericht bekijken op Instagram

zo veel liefde 💓

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

De gravin is vijfde in lijn van troonopvolging. Haar officiële aanspreektitel is Hooggeboren Vrouwe, maar daar doet ze zelf niets mee: ze is 'gewoon Eloise'. Dat ze geen prinses is, komt voort uit het koninklijk besluit het aantal prinsen en prinsessen beperkt te houden. Overigens is ze niet vernoemd naar het liedje van Barry Ryan, maar naar een voorouder van Laurentien.

Dit bericht bekijken op Instagram

🥰

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Nu Eloise achttien is en een openbaar Instagram-account heeft, komen we steeds meer van de royal te weten. Zo laat ze (ze heeft vorige maand haar middelbareschooldiploma behaald) weten dat ze zich heeft ingeschreven voor de Hogere Hotelschool. “Ik wil iets met management doen en dan in een hotel”, antwoordt ze op de vraag wat haar droombaan is. 

Dit bericht bekijken op Instagram

smiling really is the best medicine

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

Shoppen doet de gravin het liefst tweedehands, maar ook veel bij ZafulShein en Subdued. Het zijn de populaire budgetproof merken voor de jongere generatie (al neuzen wij er ook weleens). Dus geloof maar dat grote nicht Eloise de A'tjes inspireert.

Dit bericht bekijken op Instagram

2016 met clausie 🤪🤪🤪🤪

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

Voor mensen die alleen maar bevriend met haar willen zijn vanwege haar familie, heeft de gravin echt geen tijd. En daar is ze heel duidelijk over: "Is echt vervelend. Blokkeren die handel." Dat je het even weet. Duidelijke taal van de gravin; die komt er wel. We houden het Instagram-account in de gaten voor de nodige nieuwtjes en modetips van de influencer in spe.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws