doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Living her best life: Shirma Rouse deelt opnieuw transformatiefoto

Sinds Shirma in mei deelde dat ze 50 kilo was afgevallen, heeft de zangeres niet bepaald stilgezeten.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
shirma rouse

We kennen haar vooral van de afvalrace The Voice Of Holland, maar de afvalrace waar zangeres Shirma Rouse nu mee bezig is, heeft niets met zingen te maken. Vorig jaar heeft ze namelijk haar levensstijl helemaal omgegooid om de strijd tegen de kilo’s aan te gaan. En op social media houdt Shirma haar trouwe volgers op de hoogte van het verloop van dít avontuur. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Zo vertelde ze in mei dat ze al 50 kilo was afgevallen, maar ook sindsdien heeft Shirma niet stilgezeten. Bij een nieuwe foto, waarop duidelijk te zien is hoe veel de zangeres al is afgevallen, relativeert ze haar afvalproces: “Een les die ik heb geleerd gedurende mijn afvalproces is dat je het niet kunt haasten en/of forceren. Pas als je in het moment gaat staan en geniet terwijl je bezig bent, wordt het 'streefgewicht' minder relevant.” Ze gaat verder: “Het heeft me jaren gekost om al mijn kilo’s aan te komen, dus als het jaren duurt voordat ik mijn proces afrond is het geen ramp!” 

Flaneren

Eerder deze week deelde Shirma ook al een prachtige foto van zichzelf waarop ze heerlijk flaneert in een nieuwe jumpsuit. Haar volgens reageren lovend en noemen haar in de comments “een inspiratie” en “prachtig”.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws