doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Yes sweetie! Bij dit nieuwe Nederlandse restaurant staan alleen maar toetjes op het menu

Een 7-gangenmenu met alleen maar toetjes. Dit is de droom van iedere zoetekauw!
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
toetjes

We kennen allemaal wel iemand die zich in een restaurant altijd afvraagt waarom het niet sociaal acceptabel is om gewoon drie verschillende toetjes te bestellen. Voor deze mensen hebben we goed nieuws: Binnenkort opent er in Apeldoorn een nieuw restaurant dat alleen maar toetjes serveert!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het pop-uprestaurant is een initiatief van ondernemer Tim Koldenkof en hij vertelt aan Editie NL dat hij zich heeft laten inspireren door een soortgelijk restaurant op Bali. “Ik dacht, dit moet ik naar Nederland halen." Dus heeft de ondernemer de beste patissiers van Nederland bereid gevonden om een 7-gangenmenu te maken van alleen desserts.” 

Chocoladesteak anyone?

Dit betekent overigens niet dat je achtereenvolgens cheesecake, crème brûlée en tiramisu geserveerd krijgt. Het menu is wel een stukje verfijnder en specialer dan dat. Tim legt uit hoe het zit: “We hebben een slush puppy van sinaasappel met een parfum van rozenblaadjes en een steak van chocolade met aardappels van passievrucht. Het moet een hele ervaring worden.” 

Nog even geduld

Kun je niet wachten om zo’n toetje met een edgy twist te proberen? Het restaurant opent op 23 juli haar deuren en je betaalt 55 euro voor het hele menu, maar de drankjes zitten daar niet bij inbegrepen. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws