Dít was de naam van prins Harry’s geheime Instagram-account

Harry had een geheim Instagram account en dit was de naam.

Het boek Finding Freedom dat 11 augustus uitkomt, belooft een hele hoop juicy details over het liefdesleven van Meghan en Harry bloot te leggen. In de, nu al veelbesproken, biografie zal onder andere te lezen zijn dat Meghan en Harry zich al lang voordat het bekend werd verloofd hadden. Ook zou prins William, volgens de schrijvers Omid Scobie en Carolyn Duran, tegen Harry hebben gezegd dat hij verblind was door lust.

In het boek wordt ook onthuld wat de naam van Harry’s geheime Instagram-account was. Hij zou op het platform namelijk een account hebben gehad met de naam @SpikeyMau5. De schrijvers weten zeker dat het om Harry gaat, omdat Meghan het account kort nadat ze Harry voor het eerst heeft ontmoet, begon te volgen. Ook zou de naam een verwijzing zijn naar house artiest DeadMau5, waar Harry groot fan van is. Het ‘spikey’ gedeelte zou slaan op de nickname die hij kreeg van politieagenten die werkten voor het koningshuis. 

Onbekende inhoud

Helaas is niet bekend wat Harry op het account postte en een snelle zoekactie (#stalkermode) op Instagram laat zien dat het account niet meer bestaat. Too bad

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws