doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Throwback! Kroonprinses Victoria van Zweden headbangend bij Metallica

Is dit de nieuwe baan van prinses Victoria?

Maar of dit ervoor zorgt dat de prinses een carrièreswitch overweegt?
.
vic

Mocht ze het regeren - wanneer vaderlief aftreedt - van een Zweeds Koninkrijk even zat zijn, dan weet ze nu al wat haar nieuwe roeping zal zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Kroonprinses Victoria 'kipnapte' haar beste vriendin afgelopen weekend voor een luxe vrijgezellenfeest. "Het was de meest onvergetelijke zaterdagavond met mijn vriendinnen," schrijft de aanstaande bruid op Instagram.

De 43-jarige styliste én BFF van Vic, Andrea Brodin, stapt in het huwelijksbootje met vriend Cedric Notz, met wie ze al zeven jaar samen is. De prinses vond het een feestje waard en plande een heuse vrijgezellenfeest. Andrea werd naar een luxe hotel gesmokkeld en daar helemaal verwend, waarna een boottocht langs de kust van Stockholm plaatsvond. De avond werd afgesloten met een prachtig diner. Zondag ging het bachelorette feestje nog even door; er werd een zonnige lunch georganiseerd, waarbij de partners en kinderen aanschoven.

Koningin in opleiding

Maar van een carrièreswitch zal het heus niet komen. Kroonprinses Victoria zou naar verluidt in versneld tempo worden opgeleid tot koningin, omdat Carl Gustaf afstand wil doen van de troon. Waren wij verrast over, aangezien de Zweedse vorst 'in het harnas wilde sterven'. "Een Bernadotte treedt nóóit af", zei de koning ooit. Maar ga maar na: de prinses heeft een overvolle (online)agenda gevuld met audiënties, bijeenkomsten, bezoeken, conferenties en ga zo maar door. In haar eentje (en soms vergezeld met liefje Daniel) rent ze van hot naar her om aan haar koninklijke verplichtingen te voldoen. En zo nu en dan regelt ze een vrijgezellenfeestje voor een goede jeugdvriendin.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws